Systeembeheer

Afhankelijk van uw wensen bieden wij u volledig beheer of ondersteuning op het moment dat u ons inroept. Wij zijn er als u ons nodig heeft.

Monitoring van uw server(s) en systemen Gebruikmakende van een beveiligde verbinding worden uw servers en netwerk op afstand bewaakt. Hierdoor worden wij gewaarschuwd als er problemen ontstaan.
Update controle Elke maand worden de laatste beveiligings updates op uw servers geïnstalleerd.
Systeem audit Een eenmalige controle die het gehele netwerk en alle systemen naloopt op mogelijke knelpunten en verwachte levensduur.
Backup schema & restore test Verificatie dat er een goede backup wordt gemaakt en een jaarlijkse test dat een backup ook teruggezet kan worden. Online backup kan een optie zijn.
Antivirus/Antispam Controle dat alle systemen van een goed werkende antivirus en antispam zijn voorzien. Met name als u een Exchange server gebruikt is antispam noodzakelijk. Wij kunnen u scherpe aanbiedingen doen die toegespitst zijn op uw bedrijf.
Helpdesk Door gebruk te maken van extern beheer software, zoals teamviewer, kunnen wij over de schouder van uw werknemers meekijken om zo, telefonisch het probleem uitgelegd te krijgen en het samen op te lossen. Dit resulteert in het snel oplossen van problemen wat de effectiviteit vergroot.